Vraag informatie aan bij deze leverancier

Vraag informatie aan
Floor Truck & Trailer Parts B.V.

Floor Truck & Trailer Parts B.V.

Chr. Huijgensstraat 26A
6603BC Wijchen
Nederland

Toon telefoonnummer
Toon faxnummer
http://www.floorttp.nl

Floor Trailers is gespecialiseerd in de verkoop, ontwikkeling en productie van opleggers en aanhangwagens voor de Europese markt. In de productievestiging te Wijchen en de servicepunten in zowel Wijchen als in Nijkerk werken in totaal ca. 125 medewerkers. Floor Trailers heeft een leidende positie in het bouwsegment, bulkvervoer en distributie en is toeleverancier aan de carrosserie industrie.Floor BV is door TUV Nederland gecertificeerd voor ISO9001, is RDW erkend en is een door de KENTEQ en ECABO erkend leerbedrijf. Onze producten voldoen aan de CE-normering.Floor BV is lid van de Focwa, Bovag en RAI-vereniging.

Producten
Market segments:
Building materials transport
Bulk goods transport
Distribution
Coachwork industry


FLOOR opleggers staat voor maatwerk en ongeƫvenaarde kwaliteit. Elk voertuig wordt individueel uitgewerkt door middel van de laatste 3D programmatuur gebaseerd op verregaande standaardisatie en modularisatie.

Door deze technieken kan Floor maatwerk leveren niet alleen voor enkelstuks productie maar ook bij grotere series tegen zeer concurrerende prijzen.


FLOOR & AANHANGWAGENS

Het bouwen van aanhangwagens is een andere discipline in vergelijking met opleggers. FLOOR heeft dat van oudsher onderkend en heeftspecialistische vakmensen ingezet die zich voornamelijk met aanhangwagens bezig houden
Iedere combinatie van een motorwagen met een aanhanger wordt individueel begeleid om tot een optimale maatvoering en inzetbaarheid te komen. De diversiteit en de kwaliteit van FLOOR aanhangwagens wordt door elke vervoerder gewaardeerd. FLOOR aanhangwagens worden geleverd met een middenas of als aanhangwagen met schamel. Een grote diversiteit aan as configuraties en chassisuitvoeringen vormen de basis voor ons maatwerk.

FLOOR LUCHTVERING
FLOOR Luchtvering is al jaren een begrip in de transportwereld. Het uitmuntende veergedrag gecombineerd met een grote rolstabiliteit garandeert een optimale veiligheid van uw trailer en lading, ook onder de meest extreme omstandigheden. Met een technisch draagvermogen tot zelfs 13 ton is FLOOR Luchtvering uitermate geschikt voor Heavy Duty toepassingen.


PAS staat voor Payload Adjusting System. PAS is ontwikkeld om overbelading van 2-assige trekkers door deellading te voorkomen. Dit wordt bereikt door bepaalde assen van de oplegger automatisch te laten heffen of dalen afhankelijk van de belading.

FLOOR CHASSIS TECHNIEK
FLOOR heeft de ervaring en expertise die nodig is om een kwalitatief hoogstaand, bedrijfszeker en stabiel chassis te produceren. Een FLOOR chassis is maatwerk tot in het kleinste detail. Op basis van ons advies of uw gegevens, wordt een gedetailleerde ontwerptekening gemaakt

FLOOR BESTURING TECHNIEK
Een gestuurd voertuig zal steeds vaker uitkomst bieden om de goederen af te leveren op de plaats en tijd die de klant wenst. De juiste besturing heeft bovendien een gunstige invloed op bandenslijtage en brandstofgebruik.


Aantal werknemers 100-200

Producten